Вие избрахте страницата на PLCNeT.
  • AndroidBG За всички любителни на операционната система Андроид - заповядайте в най-популярният български форум www.androidbg.com

     

  • Тениски PLCNeT Org. Ви уведомява, че бихте могли да поръчате тениска по размер с нашето лого, както и допълнителни надписи. Цената варира между 25-35 лв на тениска в зависимост от това какво желаете да има на тениската Ви. За въпроси можете да пишете на e-force (at) PLCNeT.org

 

  • Конкурс за БАНЕР - Завърши конкурса за банер на PLCNeT Org. Победител в този конкурс е black`d3vil - честито! Награждаваме го с полагащата се за 1-во място награда, а именно "global flags in channel bots +fhp"! Благодарим на всички участници постарали се да направят нещо добро за организацията. За жалост по-голямата част от банерите не отговаряха на изискванията ни. Това беше и причината те да Не бъдат одобрени. вижте произведенията им..

 

  • irc.PLCNeT.org - На 25.03.2006 г. irc сървъра беше приет в тестов линк процес към мрежа наречена ShakeIT. Сървъра се намира в гр. Пловдив и всеки който желае може да се възползва от услугите му.

 

  • irc.PLCNeT.org - На 30.01.2008 г. irc.PLCNeT.org бе официално приет като пълноправен сървър в мрежата ShakeIT. Радваме се да бъдем част от нея! PLCNeT изказва своите благодарности на всички хора които допринесоха с нещо за развитието ни.

 

  • eilo(dot)org - Много добро интернет радио за [house] музика

 

Добре дошли. Надяваме се новият изглед на сайта да Ви хареса!

Приятно разглеждане.

PLCNeT Team

 

PLCNeT PlovdvLive